söndag 25 maj 2008

Sommar

Tänk vilken härlig dag det blev igen! A har verkligen varit på toppenhumör hela veckan! Hon har inte skrikit många stunder, inte alls idag faktiskt. Just nu sitter hon borta på mattan och försöker ta av sig strumporna. När jag ropar på henne ler hon bara.
Svärmor behövde köpa jord, så vi åkte till handelsträdgården hela gänget (utom H som var hos en kompis). Jag köpte en margerit och två små bacopa. Gjorde en utekruka. Har inte haft någon sen dom snodde en för mig. Tappade sugen då. Men nu är det nog ingen som tar den här, för den står på innergården. P köpte sättpotatis.
Så sådde jag luktärter ute vid brevlådan. Det stod att sorten kunde klättra på spaljé eller obelisk! Vem har obelisker i sina trädgårdar?? Hej? Så jag valde att se brevlådan som en obelisk, och hoppas den blir vacker. Vår brevbärare är en jättetrevlig tjej, så hon måste väl få något fint att se på. Förresten får vi post två gånger om dagen numera! Väldigt förvirrande. Först kommer vanliga posten vid lunchtid och sen kommer Citymail på eftermiddagen. Citymail har i alla fall den goda smaken att cykla runt med post.
I morgon vardag. Det blir en intensiv vecka! Fortsättning följer.

Inga kommentarer: