lördag 10 april 2010

Påsklovet snart slut

Vi har påsklov och semester hela veckan. Vi var nere i stugan över påsken och lite till. Underbart snöfritt, krokusar och en hel del solsken!! De sista två dagarna fick vi massor av energi och började måla uthusen med falurött. Det är minst 20 år sedan de målades, så det blev otroligt fint! Synd att vi inte började lite tidigare, nu har vi målat 1,75 hus och har 1,25 hus kvar. Plus alla fönster och vita knutar förstås... Barnen började bygga en koja i hallonbuskarna. Tonåringen fick frispel och tänker aldrig föjla med dit igen, för hon har ju inga vääänner där...
Kunde inte låta bli att grubbla lite på skillnaden mellan vår härliga stugas läge mitt i en kohage och Shanghais gator... Är vi riktigt kloka? Samtidigt går inte stugan någonstans under året vi är borta.
Igår hade P och jag en verklig lyx-helkväll utan barn! Trerätters på restaurang och sen Avatar i 3D ovanpå det. P snarkade bara lite på bion. Själv tyckte jag den var OK, lite för mycket Hollywood-dravel mellan allt det som var snyggt.

Inga kommentarer: