lördag 12 juli 2008

Haha!

Han kunde inte hålla sej längre... P kom hem med ett Guitar Hero till playstation häromdagen. Det är bara att erkänna att gitarr inte är min sport... Blev utbuad och kastad av scenen direkt :) Fast med lite träning har jag klarat första låten på den lättaste varianten... Tro det eller ej, men J är bäst! Det är kul att se, för nån sångare blir den gossen aldrig.

Annars är det bara jobb, jobb och jobb. Vi har bytt så gott som hela planket nu och det är svart. Alla ytterdörrar (4 st) är oljade. Massor av ogräs borta och den stora lönnen är rejält beskuren. Det blev fem lass till återbruket med hyrd säckkärra. Det är fullständigt obegripligt hur mycket vi kör dit varje år. Förra året var det 7 kärror oxel, året innan det minst 5 vändor med silverpil, plus en massa smått och gott däremellan. Vår trefackade kompost är ett skämt om man jämför. OK, trädgården närmar sig 40-årsstrecket. Man borde kanske såga ner nånting. Men jag VILL inte det... Grannarna är inte glada åt vår hästkastanj heller. Gissar att den är 20 meter hög nu. Men den är mysig! Vi har repstege och gunga i den nu. Och P har byggt en stege till silverpilen, så där sitter barnen och spanar på folk på cykelbanan. Just nu håller de på att bygga ett golv så de kan sitta lite mer säkert däruppe.

A är jättemammig och kinkig för tillfället. Hon vill bara vara i min famn, och inte ens där är hon nöjd. Måtte det gå över snart!

Inga kommentarer: