måndag 7 juli 2008

Besökt huvudstaden

P har fortfarande semester (eller igen ska jag säga), så det blir mer jobb och mindre blogg... A har börjat hasa omkring och nu är hon ganska livsfarlig. Dags att börja stänga trappgrinden (som vi fakytiskt skruvade upp för ett par veckor sedan). Sömnen är sämre än nånsin... Det enda jag har lärt henne är att somna på kvällen, så det är väl bättre än inget.
Idag var vi på Babyland i KungensKurva för att få extravagnen lagad. Snacka om service! Det tog ungefär en kvart, så hade vi fått tillbaka vagnen med nytt fotstöd! På den tiden hade vi inte ens hunnit gå igenom hela butiken (ok; inklusive besökt kundtoaletten).
Det regnade verkligen förfärligt, så vi hade ingen lust att göra stan, utan vi käkade lunch, gick på en leksaksaffär och sen åkte vi hem igen.... Trist. Men ungarna var glada i bilen.

Är det fler än småbarnsföräldrar som går runt och sjunger "mu bä dubbelkvack dubbelkvack"? Jag blir galen på mej själv!! Hur trollar man bort musik som satt sig på hjärnan?

Missa inte: MONTALBANO!!! ikväll 21:00 på TV1. Pronto!!

1 kommentar:

Kerstin sa...

Hej!
Jag jobbar denna vecka, sen är det dags för semester. Kanske kan vi träffas nåt i sommar? Boka in den 10/8 för L&B också =)